Inloggen via:

CASHWeb Nmbrs

Uw boekhouding is de basis voor de toekomst van uw onderneming. Het is tevens een hulpmiddel om uw adviseurs van informatie te voorzien. Overduin&Kreft houdt uw financiële administratie up to date. We verzorgen uw volledige boekhouding op ons kantoor.

Lees meer ›

Het voeren van uw salarisadministratie vereist veel tijd en kennis. U dient de wet- en regelgeving goed bij te houden, de wijzigingen in cao’s en bedrijfstakregelingen te volgen en loonstroken foutloos en op tijd te versturen. Overduin&Kreft neemt het u allemaal graag uit handen, zodat u zich kunt richten op de kernactiviteiten van uw onderneming.

Lees meer ›

Voor ondernemers zijn fiscale zaken tijdrovend en ze leiden af van het kernproces. Voor ons is het dagelijkse kost en onze ervaringen bieden vele mogelijkheden om onze klanten en relaties van dienst te zijn en te adviseren.

Lees meer ›

Als ondernemer staat u regelmatig voor de keuze om financiële beslissingen te nemen, die belangrijk zijn voor uw bedrijf. Overduin&Kreft denkt graag met u mee en adviseert daarbij onderbouwd over de juiste keuzes.

Lees meer ›