Inloggen via:

CASHWeb Nmbrs

Overduin&Kreft is sinds 1992 gevestigd in Den Haag. Ons team voelt zich direct betrokken bij de praktijk van de cliënten. We staan klaar om uw financiële en fiscale vraagstukken te beantwoorden, zowel zakelijk als privé. Het levert hechte samenwerking op, die we op vele manieren invullen.

Visie van Overduin en Kreft

Zo geven sommige klanten er de voorkeur aan dat wij hun totale administratie bij ons op kantoor voeren. Hoe dan ook, wanneer u kiest voor Overduin&Kreft, dan kiest u voor een betrouwbare partner, die zeker niet alleen ‘geschiedenis schrijft’. Naast het verwerken van uw administratie, het indienen van uw belastingaangiftes en het opstellen van een jaarrapport denken we graag op tal van deelgebieden mee over uw ideale bedrijfsvoering.

Dit kantoor sluit écht aan op de wensen van de klant en denkt ook commercieel goed mee. Juist dat maakt dat ik hier graag werk.

Joost van Klink, medewerker

We maken dit waar door langs korte lijnen het optimale rendement te halen uit de boekhouding. Alle benodigde automatisering is bij ons beschikbaar om rapportages op maat te kunnen samenstellen. We waarderen deze gedegen verslaglegging graag op tot informatie waarmee we ook kunnen adviseren.

Die laatstgenoemde ambitie heeft veel kanten. We staan onze cliënten bij met tips over marktontwikkelingen, maar denken ook praktisch mee. Bijvoorbeeld door concreet te ondersteunen op het gebied van financieel management. Zoals het aantrekken van de best passende financiering of het vrijmaken van geld, door voorlopige aanslagen terug te draaien. We zijn voor onze relaties ook op vele terreinen kennisbank. Onze kennis van de onroerend goedsector rekenen wij tot onze specialismen.

We laten niet onvermeld dat het Overduin&Kreft – team werkt met overgave, als het moet ook buiten kantooruren. Op elke vraag volgt altijd een reactie.

Onze medewerkers

 • Met veel cliënten werken we al meer dan tien jaar samen, sommige zelfs meer dan twintig jaar. Dat bereik je niet door periodiek dossiers te lichten…

  Piet Overduin
 • Wij staan onze klanten bij in het totale administratieve- en financiële proces. Indien gewenst verzorgen we zelfs het volledige betalingsverkeer.

  Peter Kreft
 • Van A tot Z de financiële administratie en fiscale zaken voor een klant verzorgen al dan niet in samenwerking met collega’s, dat vind ik leuk om te doen. De fijne sfeer en het goede contact met collega’s en klanten maken dat ik mij hier helemaal thuis voel.

  Linda de Mos
 • Ik ben een ‘medewerker van het eerste uur’. Toch is het werk na al die jaren niet stoffig. Sterker nog, het cliëntenbestand en het dagelijks contact met ondernemers maken het werk nog steeds uitdagend. De steeds wisselende regelgeving en fiscaliteit zorgen bovendien voor voldoende inhoudelijke afwisseling.

  Richard Buitenhek
 • Ik was in de administratieve en fiscale dienstverlening op zoek naar een andere manier van werken. Die manier heb ik bij Overduin&Kreft gevonden. Dit kantoor sluit écht aan op de wensen van de klant en denkt ook commercieel goed mee. Juist dat maakt dat ik hier graag werk.

  Joost van Klink
 • Ik vind het fijn om in mijn positie van extern adviseur de klanten bij te staan met fiscaal advies en ze te helpen met hun fiscale verplichtingen. Bij Overduin&Kreft doe ik dat in een team met hele leuke mensen. De klantengroep is gevarieerd: particulieren en ondernemingen uit allerlei bedrijfstakken. En dan dat schitterende uitzicht… wat wil je nog meer?

  Emma Hart
 • Elke boekhouding is anders, dat zorgt er voor dat dit werk altijd uitdagend blijft. Ik breng altijd met plezier een boekhouding op orde en help een klant graag wanneer dat nodig is. Hier op ons kantoor hangt altijd een leuke sfeer. Dat zegt iets over de collegialiteit bij Overduin&Kreft.

  Wendy Charité
 • Halverwege 2019 heb ik de overstap van een ander accountantskantoor naar Overduin&Kreft gemaakt. Daar heb ik nog geen seconde spijt van gehad. Cijfers blijven cijfers, maar de klantgerichte aanpak en prettige sfeer op de werkvloer zijn simpelweg pure winst!  

  Marco Bakker
 • Leuk afwisselend werk. Werkzaam zijn op een nieuw fris kantoor met fijne collega’s.

  Daisy Kleyn
 • De reden dat ik bij Overduin&Kreft werk is dat ik hier een leuke, veelzijdige baan heb met prettige collega’s. Doordat er zich steeds nieuwe uitdagingen aandienen, blijft het werk motiverend.

  Michiel Baak